Svečano otvorene svlačionice i klupske prostorije HNK Rama

Svečano su otvorene svlačionice i klupske prostorije HNK Rama u ponedjeljak 27. svibnja 2019.

HNK Rama dobio je svlačionice, teretanu i klupske prostorije već prije nekoliko mjeseci, a svečanost službenog otvaranja održana je u ponedjeljak, 27. svibnja 2019. godine.

Na službenom otvaranju prostorija okupili su se nogometaši koji su mogli biti prisutni, uprava i prijatelji kluba.  Na početku sve nazočne pozdravio je predsjednik HNK Rama Vlado Matešić koji je zahvalio općini Prozor-Rama i načelniku dr. Jozi Ivančeviću na osiguranim sredstvima za svlačionice, teretanu i druge klupske prostorije s opremom u iznosu od 270.000 KM.

Vrpcu službenog otvaranja presjekao je načelnik općine Prozor-Rama dr. Jozo Ivančević koji je tom prigodom kazao da će općina nastaviti pratiti rad HNK Rama, ali i drugim sportskih klubova u općini. Također je kazao da će se nastaviti raditi na uređenju nogometnog stadiona.

Nakon presjecanja vrpce načelnik Ivančević je u pratnji nogometaša, uprave i prijatelja kluba obišao prostorije.

Direktor kluba Pero Kovačević je kazao da ove klupske prostorije imaju svlačionice za domaće i gostujuće nogometaše, suce, prostor za delegata, oružar ima također prostor za pripremu i čuvanje opreme, teretanu i kafe u kojem će se moći popiti piće nakon treninga, primiti goste te za one koji budu koristiti teretanu.  Također je kazao da je teretana na raspolaganju ne samo nogometašima, nego i drugim klubovima. Otvorena je i za građane koji žele vježbati uz mjesečnu članarinu od 25 KM.

Copyright 2020. Sva prava pridržana. | Pravila privatnosti | Izrada i održavanje: KRAFTBIT